Om oss

HLR-teamet – erfarna utbildare inom första hjälpen

HLR-teamet är ett företag som har lång erfarenhet av att utbilda om första hjälpen, Hjärt-lungräddning med hjärtstartare med inriktning på både vuxna och barn.

Vi utbildar instruktörer i basal HLR upp till D-HLR för att de ska kunna utbilda andra inom dessa livsavgörande kunskapsområden.

Vid sidan av HLR erbjuder vi brandutbildningar för olika yrkesgrupper som sysslar med heta arbeten.

Evidensbaserade metoder

Vi arbetar alltid med metoder som är vetenskapligt evidensbaserade, detta är viktigt eftersom alla former av livräddning kräver relevant och alltid uppdaterade kunskaper. Vi vidareutbildar oss fortlöpande för att alltid vara säkra på att vi erbjuder utbildningar av högsta kvalitet.

Våra instruktörer är handplockade utifrån kompetens och vi får genomgående mycket bra betyg av kursdeltagarna i de utvärderingar som vi gör av våra utbildningar. Vi finns i Stockholm och har samarbetspartners över hela Sverige. Vi arbetar kvalitets- och miljösäkrat och är ISO-certifierade.

Vi riktar oss mot föreningar, företag och myndigheter

Alla våra instruktörer har lång erfarenhet och vi har utbildat tusentals deltagare i hela Sverige genom åren. Våra utbildade är godkända av Svenska Röda Korset och/eller HLR-rådet. Våra kurser är riktade till många olika aktörer, exempelvis föreningar, företag, myndigheter samt även privatpersoner. Dessutom utbildar vi instruktörer inom dessa områden.

Alla organisationer är olika och har därmed olika behov, därför skräddarsyr vi utbildningarna efter kundens önskemål så att deltagarna kan få ut maximalt av utbildningen. Flexibilitet och kundservice har alltid varit viktiga ledord för oss.

En kombination av teori och praktik

I alla våra kurser får deltagarna teoretiska grunder för att sedan lägga mycket fokus på praktiska moment –på det sättet stannar de viktiga kunskaperna i medvetandet länge.

Vi arrangerar även öppna utbildningar i Stockholm för företag, skolor, förskolor och enskilda privatpersoner. Dessa öppna kurser uppdateras löpande med fler kurstillfällen. Våra kurser hålls i flera olika former, som anpassas efter de grupper och förutsättningar som gäller. Enskilt eller i grupp, fysiskt eller via zoom – våra kurser kan genomföras i många olika format.

Välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en utbildning. Våra erfarna instruktörer har kunskaperna som kan skapa en säkrare vardag i de flesta sammanhang. Kunskaper som kan rädda liv den dag olyckan är framme.

Boka tid för att gå en av våra kurser